Artikler om: Om medlemskabet

Hvordan fungerer parfumeabonnementet?

Scentmore parfume abonnement er en månedlig forkælelse til dig, som ønsker at udforske nye parfumer på en prisvenlig måde.

Med medlemskabet kan du hver måned selv vælge en ny parfume (8 ml) som kommer direkte i din postkasse hver måned for kun 129 kr./md.

8 ml. svarer til 30 dages forbrug ved 4 sprøjt hver eneste dag.

Vælg blandt + 600 af verdens mest luksuriøse parfumer hver. eneste. måned.

Hvis du vil overraskes, så undlad at vælge din duft - så sender vi dig automatisk månedens udvalgte duft.

Vi har forståelse for, at dine behov kan ændre sig fra måned til måned, hvorfor du altid kan sætte dit medlemskab på pause eller afmelde det. Der er ingen binding.

Medlemskabet koster kun 129 kr/md. 1 x valgfri duft hver måned. Fri levering. Ingen binding. Start ved at vælge den duft, du ønsker at prøve første måned. Klik på "bliv medlem".

Opdateret den: 04/02/2024