Artikler om: Om medlemskabet

Hvorfor koster nogle parfumer mere?

Scentmore giver nu mulighed for at vælge særligt premium- og nicheparfumer i medlemskabet.

Da der er tale om særligt dyre og eksklusive dufte med en normalpris på op til 3-4000 kr. i full-size, har disse dufte et premium tillæg når de vælges.

Det fremgår altid klart af den enkelte duft, om det har et premium-tillæg.

Kan jeg skifte mellem standard- og premium dufte?

Du kan altid selv vælge, om du ønsker at tilføje en premium duft en bestemt måned i medlemsportalen

Klik 'Vælg denne måneds duft' → 'Vælg duft type'

Ønsker du ikke premium duft?

Frygt ej! Langt størstedelen (aktuelt +300 dufte) af alle duftene fra kendte  brands er tilgængelige i medlemskabet til 129 kr/md.

Opdateret den: 04/02/2024